Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell comença una campanya informativa sobre l’estalvi d’aigua

Escrit per el 27 de Febrer de 2024

  • L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre l’estalvi als habitatges.

Palafrugell ha començat una campanya informativa sobre l’estalvi d’aigua. L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar la ciutadania que cal prendre mesures als habitatges. La campanya inclou publicacions a les xarxes socials amb missatges com el tancament de les aixetes, la recollida d’aigua de la dutxa o l’ompliment total de les rentadores.

També inclou dutxar-se en comptes de banyar-se per gastar uns 250 litres menys, la reducció de la càrrega de les cisternes del vàter per estalviar uns 3 litres, no fer servir el vàter com a paperera i la reparació de les fuites d’aigua. Per exemple, una aixeta que goteja pot perdre fins a 1.000 litres al mes.

A més, s’han repartit més de 3.500 fulletons de la campanya “L’aigua no cau del cel” que ha impulsat la Generalitat de Catalunya. També s’ha editat en castellà, anglès i francès.

Palafrugell i altres municipis del Baix Empordà van entrar a la primera fase de l’estat d’emergència el 2 de febrer. Des de llavors, s’han aplicat mesures d’estalvi d’aigua a les instal·lacions municipals. A més, en cas de detectar una fuita d’aigua al carrer, es pot avisar al telèfon 972 30 30 66 o a l’aplicació “Palafrugell al mòbil”.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).