Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La ciutadania de Palafrugell ja pot avisar d’incidències a la via pública amb l’aplicació “Palafrugell al mòbil”

Escrit per el 12 de Febrer de 2024

  • Han d’estar relacionades amb la neteja viària, el manteniment de carrers, l’enllumenat, la jardineria de la via pública, el manteniment del mobiliari urbà, les colònies de gats i el control de plagues.

La ciutadania de Palafrugell ja pot avisar d’incidències a la via pública amb l’aplicació Palafrugell al mòbil. Per exemple, problemes en la neteja viària, el manteniment dels carrers o la jardineria. Ho ha de fer a l’apartat Millorem Palafrugell. El sistema se suma al telèfon 972 30 30 66 que va posar-se en marxa la tardor passada. S’hi pot trucar entre setmana, de 9 a 13 hores.

El nou apartat Millorem Palafrugell permet omplir un formulari, escriure una breu descripció del desperfecte i penjar una fotografia. Cal especificar el nom, el telèfon i el DNI o NIE. A més, si es fa des del lloc de la incidència, l’aplicació ja registra la ubicació.

S’hi poden enviar incidències relacionades amb la neteja viària, el manteniment de carrers, l’enllumenat, la jardineria de la via pública, el manteniment del mobiliari urbà, les colònies de gats i el control de plagues.

Un cop enviada, l’usuari podrà fer-ne un seguiment a l’apartat “Les meves incidències” que hi ha al menú de l’aplicació.

La regidora de Participació ciutadana, Marta Vim, destaca que permet “escoltar la ciutadania”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).