Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell amb el Dia Internacional de la Visibilitat Trans

Escrit per el 30 de Març de 2021

  • Avui es pintarà un altre banc amb la bandera LGTBI a Palafrugell.
  • Aquesta tarda, tindrà lloc una taula rodona en línia amb la participació de persones trans de tota la comarca.

Palafrugell se suma a les reivindicacions del Dia Internacional de la Visibilitat Trans, que se celebra el proper dia 31 de març. Coincidint amb aquest dia, els Serveis d’Atenció Integral del Baix Empordà (Comarcal, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols) han organitzat accions per promoure la visibilitat del col·lectiu trans en l’àmbit comarcal, amb la col·laboració del grup BEtrans (grup de persones trans de la comarca) i de l’Associació Emporderats (associació LGBTI comarcal).

Així doncs avui dimarts a 2/4 de 7 de la tarda es farà una taula rodona virtual, anomenada BEtrans. Ser trans al Baix Empordà. A la xerrada hi participaran persones trans de la comarca i d’altres parts de Catalunya, per tal de donar a conèixer les seves vivències al territori. En aquest sentit, Sònia Vivolas, responsable de l’Espai LGTBI Palafrugell explica qui participarà en aquest conferència.

D’altra banda, durant el mes de març s’han pintat diferents elements municipals amb els colors de la bandera trans. En aquest sentit, aquesta tarda es pintarà un banc a Palafrugell. Durant aquests dies també s’han pintat passos de vianants, murals i blocs de formigó de diferents municipis de la comarca.

Aquestes accions s’enmarquen en la planificació d’accions coordinades dels SAIs, que aquest any es focalitzen especialment en el fet trans, donada la especial vulnerabilitat i discriminació que poden afrontar les persones trans.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).