Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell a prop dels majors de 70 anys

Escrit per el 22 d'Abril de 2020

L’Ajuntament de Palafrugell, a través de l’àrea de Benestar Social i Ciutadania, ha començat una ronda de trucades als domicilis de persones més grans de 70 anys que no gaudeixin de cap servei assistencial públic. Així, Palafrugell vol estar a prop dels majors de 70 anys en aquestes setmanes tan dures.

Fins al moment, s’ha donat resposta a les diverses demandes de la gent gran del municipi. Mitjançant recursos propis, contractació externa i a través del voluntariat s’han solucionat les dificultats logístiques que el confinament els han ocasionat. A més, de la solidaritat dels propis veïns i veïnes i establiments de productes alimentaris que han facilitat el repartiment als domicilis.

L’objectiu d’aquest contacte és conèixer com estan, si les seves necessitats bàsiques estan cobertes, informar-los dels recursos socials, sanitaris i comunitaris del municipi i detectar possibles mancances, situacions d’aïllament, solitud,… ocasionades per l’estat d’alarma i el confinament per tal de prevenir un major deteriorament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).