Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oohx!gen valora positivament la campanya de Nadal

Escrit per el 12 de Gener de 2022

  • L’associació de comerços i negocis agraeixen el suport rebut per part dels negocis.
  • Es van fer 4.400 tirades a la gran ruleta.
  • Ja s’estan preparant noves campanyes per l’any 2022.

L’associació de comerços i negocis Oohx!igen fa una valoració molt positiva de la campanya nadalenca. Es van programar activitats com la “Gimcana dels Reis Mags de l’Orient”, el retorn de la gran ruleta, la novetat de la ruleta infantil o el sorteig d’un premi de 10.000 euros per a un únic guanyador o guanyadora per gastar-los en els negocis adherits a la campanya. La presidenta de l’associació, Susanna Casademont, es mostra molt satisfeta.

Sorteig de 10.000 euros, la gran aposta

La principal novetat d’aquest Nadal va ser el sorteig de 10.000 euros per a poder-los gastar en els 168 comerços adherits a la campanya. Casademont afegeix que van haver de passar uns dies de nervis per a conèixer el nom de la guanyadora que tindrà sis mesos per a poder gastar els diners, amb un màxim de 500 euros per establiment.

Els diners provenen de les quotes que han pagat els negocis i també de subvencions. Des d’Oohx!gen es va considerar una bona idea poder-los retornar als establiments a partir de compres o consumicions, tal com explica Vero Serralvo, gerent de l’associació.

Ruleta de Nadal d'Ooh!xigen
La guanyadora dels 10.000 euros.

Retorn de la ruleta i una ruleta pels infants

A més, aquest va ser el tercer any en què es va poder fer girar la ruleta durant les festes nadalenques. En els nou dies que va estar en funcionament a la plaça de Camp d’en Prats, es van fer 4.400 tirades i sempre hi va haver l’opció de guanyar algun premi. Aquests van incloure més de 2.000 euros en descomptes, més de 2.500 obsequis i regals, lots de formatges i vi i participacions per al sorteig final. Des de l’associació de comerços i negocis també es mostren molt satisfets de com va funcionar.

Com a novetat, es va posar en marxa una ruleta infantil per als més menuts el 4 de gener, durant el matí i la tarda. Vero Serralvo remarca la bona rebuda que hi va haver i com els van agradar els caramels.

Gimcana per guanyar una bicicleta

També va tenir lloc la gimcana per trobar els Reis Mags de l’Orient i els camells perduts pels aparadors de Palafrugell. Els i les participants podien omplir un fulletó i dipositar-lo en una urna a la ruleta per a poder participar en el sorteig d’una bicicleta.

Bona rebuda entre els comerços

Per acabar, des d’Oohx!gen s’agraeix la bona rebuda dels negocis a l’hora de pagar una quota de participació en la campanya. Expliquen que era la primera vegada que ho feien i que inicialment tenien el dubte sobre si hi participarien.

Des de l’associació de comerços i negocis, ja s’estan preparant noves línies d’actuació per aquest any amb novetats. Aquest dijous es farà una reunió per a preparar-les i de moment, no es volen avançar públicament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).