Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


10.000 euros per a un sol guanyador aquest Nadal a Palafrugell

Escrit per el 30 de Novembre de 2021

  • El plat fort de les activitats organitzades per Oohxigen és que es repartiran 10.000 euros per a una sola persona.
  • També segueixen oferint la Gran Ruleta i la Gimcana per als infants.

Un total de 168 comerços i negocis de Palafrugell s’han sumat a la campanya de Nadal organitzada per Oohxigen. Gràcies al suport d’aquests establiments, i a les subvencions, es podran repartir 10.000 euros per a un sol guanyador. En total s’han creat 100.000 participacions que es començaran a repartir aquest cap de setmana entre les botigues adherides a la campanya.

La gran atracció d’aquest Nadal a Palafrugell arriba de la mà d’Oohxigen. Així, des de l’associació de comerç i negoci del municipi se sortejaran 10.000 euros per a un sol guanyador. En aquest sentit, Susanna Casademont, presidenta de l’Associació, ha volgut remarcar que aquesta és una acció impulsada des d’Oohxigen, com la ruleta dels premis i la gimcana infantil.

Al voltant d’aquest premi, Casademont explica que s’han fet 100.000 participacions que donaran els establiments adherits a la campanya. El número guanyador serà el que coincideixi amb el primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’Any.

D’altra banda, recorden que els 10.000 euros es podran bescanviar a totes les botigues i negocis que participen de la campanya, amb una despesa màxima de 500 euros per establiment. Respecte a la butlleta guanyadora, fan una crida a no perdre-la, ja que si en quinze dies no ha sortit la persona guanyadora, serà el segon premi de la Grossa el que dictamini el número agraciat.

Aquestes butlletes es començaran a repartir aquest cap de setmana coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal a Palafrugell. A més, també es podran obtenir participacions a la Ruleta o a la Quina del Centre Fraternal.

Tercer any de la Ruleta i de la Gimcana infantil

Més enllà del gran reclam dels 10.000 euros, des d’Ooxhigen tornaran a oferir la Ruleta i la Gimcana infantil. En aquest sentit, tot i que la Ruleta seguirà amb el mateix format dels dos anys anteriors hi ha algunes novetats. Vero Serralvo, gerent de l’associació explica que hi haurà més premis, també petits electrodomèstics i que sempre hi ha premi.

A més, el dia 4 hi haurà una ruleta infantil amb premis per als més petits de la casa. Enguany la Ruleta estarà ubicada a la plaça Camp d’en Prats. Hi serà els dies 18, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 10 a 13h i de 17 a 20h. També els dies 19 i 24 de desembre, però només de 10 a 13:30h.

Per últim, també per tercer any tindrà lloc la Gimcana infantil. Enguany, els nens i nenes hauran de buscar els tres Reis d’Orient i els tres camells que estaran amagats en 6 aparadors de botigues diferents. Des d’Oohxigen remarquen la col·laboració de ‘Cua de la Guineu’ que ha elaborat totes les figures. Els infants que omplin la butlleta i la dipositin a l’urna de Camp d’en Prats entraran en el sorteig d’una bicicleta.

Respecte al fet que no se celebri la Pista de Gel, ambdues consideren que és una bona decisió. Creuen que bona part de la gent que venia per la pista no es movia d’allà. També veuen amb bons ulls les propostes al carrer per incentivar i dinamitzar el centre comercial del municipi, tot i que esperen que en el futur siguin més les accions en aquesta línia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).