Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Oncolliga Palafrugell ofereix un taller de cosmètica natural i solidària a Llafranc

Escrit per el 13 d'Octubre de 2022

  • Es presentarà la línia de cosmètics Gatzara, elaborada amb productes naturals i que serveix per a finançar les iniciatives d’Oncolliga Girona.

Oncolliga Girona va llençar Gatzara, una línia de cosmètica natural amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació contra el càncer i pel finançament de projectes de la Fundació. Aquesta línia de cosmètica facial ofereix diversos productes que inclouen cremes facials, un contorn d’ulls i una mascareta facial, entre d’altres. Tots han estat formulats per equips d’experts i expertes en el sector i els productes han estat testats dermatològicament, garantint-ne l’ús per a tot tipus de pells.

Aquest dissabte els podrem conèixer més en un taller al passeig de Llafranc, davant de l’Hotel Llevant. Tindrà lloc a les 11 del matí i s’oferirà una petita demostració de les seves característiques, tal com explica Teresa Oller de la delegació d’Oncolliga a Palafrugell.

Aquests cosmètics es poden comprar a través d’Internet o posant-se en contacte amb les diferents delegacions d’Oncolliga Girona.

Es recomana reservar plaça trucant als telèfons de l’Hotel Llevant que són el 625 02 86 86 i el 972 30 03 66. O bé, al de Teresa Oller, el 666 65 20 78. Es tracta d’una de les activitats que se celebraran en el dia del tancament de l’Hotel Llevant de Llafranc.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).