Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Neix l’Oncocaiac, el nou repte de la Fundació Oncolliga

Escrit per el 13 d'Agost de 2021

  • L’Oncocaiac tindrà lloc el pròxim 25 de setembre a Llafranc amb una arrossada vegetal inclosa amb el donatiu.
  • L’activitat, solidària i per a tots els públics, està pensada per fer gaudir al públic del litoral i de l’esport.

La Fundació Oncolliga Girona torna a programar una de les activitats esportives que sereixen per recollir donacions per a la fundació. En aquesta ocasio, l’impulsor de l’Oncotrail Lluís Comet, contacta de nou amb nosaltres amb la intenció de presentar l’Oncocaiac. Una activitat que farà gaudir al públic del litoral, de l’esport i de l’acció solidària que aquesta comporta.

L’activitat Oncocaiac s’estrena el pròxim 25 de setembre amb una ruta que comença a Llafranc, passa per les Illes Formigues, i torna al punt de partida. A continuació, Comet comparteix que la principal impulsora és l’Eva Negre, de Tourist Service Llafranc.

D’altra banda, Comet anuncia que l’activitat és apte per a tots els públics i s’ofereix un marge de 3 hores per completar la ruta. A continuació, en Lluís Comet aprofita per justificar el perquè se celebra l’activitat a finals de setembre.

Des de l’organització recorden que el caiac pot ser particular (no inflable) o bé cedit per l’empresa col·laboradora. En aquest sentit, les opcions són individual o doble amb un preu reduït de 10 euros. A banda del donatiu mínim de 30 € per la Fundació Oncolliga.

Arrossada vegetal per a tots els i les participants

Les inscripcions a l’activitat es poden realitzar des del web de la Fundació Oncolliga Girona. Un dels afegits de la jornada, és una arrossada vegetal que ve inclosa en el preu. Així ens l’explica el mateix Lluís Comet.

Preguntat sobre la programació d’activitats solidàries de recaptació de la Fundació, Comet afegeix que tenen “per poder seguir ara”. Però, que des de l’arribada de la pandèmia, la gestió dels donatius ha estat molt complicada. En aquest sentit, preguntem a en Lluís sobre pròximes activitats previstes des de la Fundació.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb en Lluís Comet, impulsor de l’Oncotrail a la Fundació Oncolliga Girona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).