Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Olga Cercós explica llegendes de les Gavarres a Calella

Escrit per el 28 d'Agost de 2023

  • És una activitat organitzada conjuntament per la Biblioteca de Palafrugell amb l’Associació de Veïns i Amics de Calella.

Olga Cercós explicarà llegendes de les Gavarres a Calella de Palafrugell. És una activitat organitzada conjuntament per la Biblioteca de Palafrugell amb l’Associació de Veïns i Amics de Calella.

L’actriu Olga Cercós comenta que algunes de les llegendes seran conegudes, i no només per a la gent de la zona, i d’altres no tant.

Cercós destaca que l’activitat Passejant per les Gavarres també permetrà conèixer l’origen d’alguns topònims o animar a mirar el territori d’una altra manera, respectar-lo i fer una connexió amb la literatura.

Afegeix que si hi va gent de més edat, potser també podran explicar algunes llegendes relacionades o si la coneixen d’una manera diferent.

Acompanyarà la narració amb il·lustracions de l’artista local Pedro Osuna i després, faran una llegenda teatralitzada amb els infants.

L’activitat està pensada a partir dels tres anys. Es farà el dimarts, 29 d’agost a les sis de la tarda al local social de l’AVAC, al carrer d’August Pi i Sunyer, 1 de Calella de Palafrugell. Per assistir-hi, cal inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).