Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obre un nou aparcament per 50 vehicles a Palafrugell

Escrit per el 22 d'Agost de 2022

El nou aparcament gratuït de L’Energia ja està obert. La zona d’estacionament està situada a vuit minuts a peu de Plaça Nova. Té capacitat per a uns 50 vehicles. Es tracta d’un aparcament de terra ubicat al costat de l’Escola de Música L’Energia, entre els carrers de Manufactures del Suro i Garriga, amb accés per aquest últim i per Pi i Margall.

L’anunci l’ha fet l’ajuntament aquest dilluns al matí en un comunicat. Asseguren que en aquest mandat s’han creat” 1.000 noves places d’aparcament gratuït repartides entre Palafrugell i els nuclis costaners de Llafranc i Calella de Palafrugell”. .

Asseguren que “el projecte de política d’aparcaments de Palafrugell, que ha començat en aquest mandat, és que hi hagi sempre aparcament disponible tant per als veïns i veïnes que viuen als diferents barris i nuclis com per a tothom que vulgui comprar a les zones comercials”.

En concret, amb aquest nou aparcament, el municipi disposa de 17 zones d’aparcament gratuït, on s’hi ofereixen més de 1.000 places. Pel que fa a les zones blaves, hi ha 13 espais d’aparcament amb més de 500 places. Sense oblidar els 2 pàrquings de pagament (carrer Torres i Jonama i plaça de Can Mario) que disposen de 275 places d’estacionament.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).