Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obertes les inscripcions al grau professional de L’Energia

Escrit per el 18 de Març de 2021

  • Rita Ferrer presenta els períodes d’inscripció del conservatori l’Energia i l’Escola de Música.
  • Les inscripcions al grau professional 2021, es troben obertes des del 17 de març i es tanquen el pròxim 24 de març.
  • Avui a les 18.30 h tindrà lloc la sessió telemàtica informativa.

Aquest matí hem acollit la visita de la Rita Ferrer, codirectora del conservatori l’Energia i l’Escola de Música de Palafrugell. El motiu de la visita, és la presentació de les inscripcions al grau professional 2021 i les sessions informatives d’ambdues escoles.

En primer lloc, la Rita Ferrer recorda que les dates d’inscripció al grau professional ja es troben obertes: Aquest període, del 17 al 24 de març, és l’indicat per tal d’inscriure’s a les proves d’accés del 18, 19 i 20 de maig.

En aquest sentit, avui a les 18.30 h se celebrarà una reunió telemàtica per informar de tot el procés d’inscripció i més detalls del grau professional.

A continuació, Ferrer ens detalla el procediment per obtenir l’enllaç directe a la reunió telemàtica, sense cap compromís: Enviant un correu a info@escolademusica.com o bé al 972 30 89 56.

Per un costat, la sessió informativa de l’Escola de Música (a partir dels tres anys), serà el 25 de març a les 18.30 h. Així ens detalla els terminis d’inscripció la Rita Ferrer.

Un altre dels serveis que ofereix la pàgina web de L’Escola de Música i L’Energia, és un tour virtual per les instal·lacions. Per accedir al tour, només cal introduir el codi QR al dispositiu mòbil.

Inscripcions al grau professional 2021

Per concloure, adjuntem l’entrevista íntegra amb la Rita Ferrer, de l’Escola de Música i Conservatori l’Energia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).