Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Obert el període de preinscripcions a l’Escola d’Adults de Palafrugell

Escrit per el 21 de Juny de 2021

  • Durant la conversa amb la directora Teresa Avellí, s’exposa l’oferta formativa del centre i les dates de preinscripció i inscripció.

Recuperem l’entrevista amb la Teresa Avellí, la directora de l’Escola d’Adults de Palafrugell. Amb qui anteriorment vam conversar sobre el balanç d’aquest darrer curs 2020-2021 marcat per les restriccions de la pandèmia de la COVID-19. Aquesta vegada, la intenció és informar a l’audiència de l’obertura del període de preinscripció a l’escola.

En primer lloc, Avellí avisa que el període de preinscripció comença aquest dilluns dia 21 de juny fins al dia 29 de juny. Aquesta vegada, les preinscripcions seran presencials. En aquest sentit, cal trucar al centre i fer cita prèvia de preinscripció per tal d’evitar aglomeracions.

A continuació, Avellí ens informa que durant aquest període de preinscripció no es té en compte l’ordre de les preinscripcions. A continuació, detalla el protocol que utilitza el departament.

Tot seguit, Avellí detalla que l’oferta de molts dels ensenyaments de l’Escola d’Adults no queda completa durant les preinscripcions. D’altra banda, assegura que preinscriure’s aporta prioritat durant el període de formalització de matrícula (del 2 al 9 de setembre). A continuació, recorda que la preinscripció és gratuïta i sense compromís.

Llengües, informàtica i proves d’accés

En aquest punt de l’entrevista, la directora Teresa Avellí presenta a l’audiència l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Adults de Palafrugell. En primer terme, ens presenta el bloc de Formació Bàsica.

Altrament, sobre el paquet de llengües, explica que compta amb estudis de català a nivell inicial i de castellà i anglès a tres nivells.

En tercer lloc, els cursos d’Informàtica. Una titulació que equival als ACTICS que ofereix la Generalitat de Catalunya. Així ho presenta Avellí a continuació.

Per últim, la directora presenta el paquet de les proves d’accés per a cicles formatius de grau superior i per a universitat per adults. Un curs de formació de 10h per preparar estrictament les proves d’accés.

Per concloure, disposeu de la conversa completa amb la directora Teresa Avellí al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).