Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bon curs pel Centre de Formació d’Adults de Palafrugell

Escrit per el 7 de Juny de 2021

  • Conversem amb la Teresa Avellí, directora del Centre de Formació d’Adults (CFA) de Palafrugell –
  • La directora del centre fa balanç del curs que finalitza i destaca algunes de les activitats que han tingut lloc en els últims mesos de la formació.

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de Palafrugell encara la recta final d’aquest curs marcat per la pandèmia. Malgrat els canvis que han hagut de fer, Teresa Avellí, directora del CFA fa una valoració positiva d’aquest anys. A més, coneixem les darreres activitats que han dut a terme des del centre.

En primer terme, la Teresa Avellí recorda l’edició del concurs de fotografia que es va celebrar per Sant Jordi que es va fer a través d’Instagram.; la qual va tenir molt bona acollida d’entre l’alumnat. A continuació, la directora del CFA Palafrugell comparteix qui va ser el guanyador.

Tal com a avançat anteriorment la Teresa, d’entre les novetats de les últimes setmanes del crus es troba la creació del compte d’Instagram del centre. Un recurs més per donar a conèixer el que fan des del CFA.

D’altra banda, també es va organitzar la 5a edició de l’activitat “Autors a les Aules”. L’activitat proposada per l’Institució de les Lletres Catalanes, va portar al centre a l’escriptora Najat El Hachmi. Tot seguit, Avellí fa balanç de l’activitat.

Només un grup confinat en tot el curs

Teresa Avellí declara que el seguit d’activitats que han pogut fer resulten el principi de la represa de la normalitat al CFA. En aquest sentit, avança algunes de les activitats previstes com a cloenda del curs.

Convé ressaltar que tot i l’arribada de la pandèmia, l’obertura del nou curs al CFA adaptat a les restriccions va resultar un èxit en els inscripcions.

Per últim, la Teresa Avellí destaca que les mesures de seguretat i prevenció al centre han resultat molt efectives; Ja que en tot el curs només s’ha confinat un sol grup.

A més, pel que fa al nombre d’alumnes, aquest tot i la situació sanitària tampoc s’ha vist afectat. Així doncs, ha estat un bon any pel Centre de Formació d’Adults de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).