Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nova oportunitat per als menors de 30 anys

Escrit per el 26 de Setembre de 2019

  • L’Ajuntament torna a obrir el procés de selecció per incoporar 5 joves en pràctiques
  • Les contractacions formen part del programa Joves Titulats en pràctiques 2019 del SOC i la UE

L’Ajuntament a través de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), donarà una nova oportunitat per als menors de 30 anys de conèixer el que es treballar a l’administració pública. Així, ha obert un procés per incorporar 5 joves titulats en pràctiques. Les pràctiques formen part del programa Garantia Juvenil, impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Garantia Juvenil forma part d’una estratègia europea amb l’objectiu de facilitar l’accés als joves al mercat de treball. D’altra banda, aquest projecte també té com a objectiu lluitar contra l’atur juvenil. En aquest sentit, aquest és el quart any que l’Ajuntament hi participa.

No obstant això, el perfil dels joves no sempre és el mateix. Així, enguany es cerquen un tècnic/a d’urbanisme, un tècnic/a de gestió documental, un tècnic/a d’ocupació, un tècnic/a de georeferenciació i un tècnic/a de diagnosi d’edificis.

Requisits per poder ser seleccionat

Hi ha diversos requisits per poder participar del procés de selecció. D’una banda, tenir un màxim 29 anys i estar inscrit com a demandants d’ocupació al SOC i al Programa de Garantia Juvenil. A més, no es pot haver participat a les convocatòries 2017 o 2018. Per últim, s’ha de tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Cada jove contractat comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. D’altra banda, els contractes tindran una durada de sis mesos a jornada complerta. La data estimada d’incorporació és a finals d’octubre. Així doncs, aquesta nova oportunitat per als menors de 30 anys començarà abans que finalitzi l’any.

Els interessats/des poden inscriure’s i trobar més informació al lloc web de l’Ajuntament.

Rafel Corbí entrevista a Carme Ramírez al voltant del programa Garantia Juvenil

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).