Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou Club de Feina a Mont-ras

Escrit per el 6 de Juliol de 2020

  • Mont-ras se suma a Castell-Platja d’Aro, La Bisbal, Torroella, Pals, Ulla i Calonge que també ofereixen aquest servei en col·laboració amb el Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE) ha posat en funcionament un nou Club de Feina a Mont-ras. L’objectiu d’aquesta col·laboració és afavorir la inserció laboral de les persones aturades i de les més vulnerables. Però també, per a la població en general.

El conseller de Promoció Econòmica i Turisme del CCBE, Xavier Dilmé, apunta que davant l’actual situació aquest és un servei bàsic. En aquest sentit, destaca que a la resta de poblacions amb les que hi col·laboren hi ha hagut un augment del conveni.

Aquesta iniciativa actua com a servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tenen com a objectiu final l’apropament de la població a la realitat del mercat laboral i la millora d’oportunitats d’ocupació. D’altra banda, Dilmé remarca que s’ofereix una assessorament individual per buscar la millor oferta per a cada persona.

No obstant això, el conseller lamenta que actualment hi ha més demanda laboral que no ofertes de feina. Tot i que, Dilmé també recorda que s’ofereixen cursos de formació.

El nou Club de Feina de Mont-ras va entrar en funcionament el divendres 3 de juliol. Situat a l’Ajuntament de Mont-Ras, funciona els divendres de 9 a 14h de forma quinzenal i concretant cita prèvia.

Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí, Pals, Ullà i Calonge i, des de divendres, també amb el de Mont Ras.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).