Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou Club de Feina a Mont-ras

Escrit per a 6 de Juliol de 2020

  • Mont-ras se suma a Castell-Platja d’Aro, La Bisbal, Torroella, Pals, Ulla i Calonge que també ofereixen aquest servei en col·laboració amb el Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE) ha posat en funcionament un nou Club de Feina a Mont-ras. L’objectiu d’aquesta col·laboració és afavorir la inserció laboral de les persones aturades i de les més vulnerables. Però també, per a la població en general.

El conseller de Promoció Econòmica i Turisme del CCBE, Xavier Dilmé, apunta que davant l’actual situació aquest és un servei bàsic. En aquest sentit, destaca que a la resta de poblacions amb les que hi col·laboren hi ha hagut un augment del conveni.

Aquesta iniciativa actua com a servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tenen com a objectiu final l’apropament de la població a la realitat del mercat laboral i la millora d’oportunitats d’ocupació. D’altra banda, Dilmé remarca que s’ofereix una assessorament individual per buscar la millor oferta per a cada persona.

No obstant això, el conseller lamenta que actualment hi ha més demanda laboral que no ofertes de feina. Tot i que, Dilmé també recorda que s’ofereixen cursos de formació.

El nou Club de Feina de Mont-ras va entrar en funcionament el divendres 3 de juliol. Situat a l’Ajuntament de Mont-Ras, funciona els divendres de 9 a 14h de forma quinzenal i concretant cita prèvia.

Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí, Pals, Ullà i Calonge i, des de divendres, també amb el de Mont Ras.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *