Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou aparcament gratuït a Llafranc

Escrit per el 10 de Juliol de 2020

  • El consistori ha arranjat una zona del carrer Ciceró amb una capacitat de 75 places.
  • En paral·lel al carrer Paraguai, al Far de Sant Sebastià s’han habilitat 100 places d’aparcament lineal.

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat un nou aparcament gratuït a Llafranc, al carrer Ciceró 16. L’espai disposa de 75 places i està situat a 10 minuts a peu de la platja. Segons Pau Lladó, regidor de Mobilitat “aquest nou aparcament facilitarà la mobilitat fins la platja de Llafranc i esperem que també redueixi el trànsit rodat pels carrers de vora mar”.

El terreny ja era municipal i el que ha fet el consistori ha estat arranjar-lo per tal que el ferm sigui regular. Pau Lladó, regidor de Serveis i Mobilitat ho explica a Ràdio Palafrugell.

L’accés en vehicle a  l’aparcament es pot fer des de la plaça del Doctor Trueta, direcció al carrer de Farena i posteriorment agafant el carrer Virgili, fins al carrer Ciceró. Amb aquest nou espai l’Ajuntament vol facilitar l’accés a la platja de Llafranc, la més de gran i amb més capacitat de la vila. Alhora, pacifica el trànsit a primera línea de mar i pels carrers més propers a la costa. En aquest sentit, Pau Lladó remarca que se segueix en la línia d’habilitar zones d’estacionament perifèriques.

Així, aquest nou aparcament gratuït a Llafranc s’uneix a les 120 places habilitades a l’antic Caprabo del centre de la vila. Lladó apunta que aquesta política vol facilitar la mobilitat i incentivar les compres als establiments locals.

Prop de 200 noves places d’aparcament al nucli de Llafranc

D’altra banda, també al nucli de Llafranc, recentment s’ha fet una actuació que ha permès oferir un centenar de places d’aparcament lineal al carrer Paraguai. Una actuació similar a la que es va fer al carrer Colón a la zona del Far de Sant Sebastià.

Així, amb aquesta nova actuació Lladó és optimista de cara a pacificar la zona del Far, una de les més visitades del municipi. Per tant, al nucli de Llafranc, aquest estiu s’han ampliat en quasi unes 200 places noves d’aparcament.


Opinions dels lectors
  1. Maria Dolores el 10 de Juliol de 2020 a les 11:41

    Buenos dias,ya era hora que palafrugell pusiera un poco de sentido común,y hiciera un poco de parquin gratuito,pero no sólo que es para toda la gente,que los que pagamos impuestos aqui deveria ser gratuito todo el año.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).