Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’accés al Far de Sant Sebastià de carril únic

Escrit per el 22 de Juny de 2020

  • És l’indret més visitat del municipi i el consistori ha pres aquesta decisió per guanyar en seguretat.

Des d’avui, l’accés al Far de Sant Sebastià és de carril únic. Per tant, per pujar amb vehicle rodat fins a la part final del mirador del Far només hi haurà un carril de circulació

L’actuació de l‘àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha decidit eliminar els dos carrils que hi havia al tram final d’accés a aquest punt. En aquest sentit, Pau Lladó, regidor de Mobilitat remarca que el motiu principal d’aquesta actuació ha estat per la mala visibilitat d’aquest punt.

Malgrat que per tornar a la carretera en direcció Palafrugell s’haurà de fer més volta, Lladó ha destacat que no suposarà una gran pèrdua de temps.

D’aquesta manera, tant sols quedarà un petit tram, en la part final, que disposi de dos carrils de circulació.

Projecte de la circulació al Far de Sant Sebastià

Més zones d’aparcament

Parel·lament, aprofitant l’amplada de la calçada es donarà sortida a la manca d’aparcament en aquesta zona. Cal destacar que el Far de Sant Sebastià és l’espai més visitat al municipi. Pau Lladó explica que s’han guanyat 28 places d’aparcament.

El regidor de Mobilitat s’ha mostrat satisfet amb aquesta actuació que ja està en funcionament. En aquest sentit, destaca que s’han guanyat places d’aparcament, però tenint en compte la seguretat de les persones.

D’altra banda, però, també cal explicar que s’han perdut les 4 places d’aparcament davant del mirador. En aquesta línia, Lladó s’ha mostrat ferm davant els possibles vehicles mal aparcats a l’entorn del Far.

Malgrat que encara manca col·locar la senyalització definitiva, l’accés al Far de Sant Sebastià ja és de carril únic.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).