Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nou aparcament gratuït a Calella de Palafrugell

Escrit per a 4 d'Agost de 2020

  • Situat a l’Avinguda del Mar té una capacitat per a 80 vehicles.

L’Ajuntament de Palafrugell ha habilitat un nou aparcament gratuït a Calella de Palafrugell. Situat al final de l’avinguda del Mar té capacitat per a uns 80 vehicles. Aquest nou aparcament es troba a 10 minuts a peu de la platja. L’objectiu és facilitar l’estacionament de les persones que van a la platja o a visitar Calella, a la vegada que es pacifica també el trànsit pels carrers vora mar d’aquest nucli costaner.

L’espai s’ubica paral·lel a l’avinguda i té accés pel carrer de la Gavina, al qual es pot arribar travessant l’aparcament de sorra que ja hi havia o des de la rotonda del final de l’avinguda. D’altra banda, des de la plaça del Dr. Trueta, es pot agafar l’avinguda Joan Pericot i girar el primer a la dreta, rambla del President Josep Tarradellas, i després també a la dreta pel carrer Còrsega fins arribar al carrer de la Gavina.

Aquesta actuació va amb línia amb l’estratègia de l’Ajuntament d’incrementar les zones d’aparcament tant al nucli de Palafrugell com als nuclis costaners. Aquest estiu també s’han obert dos aparcaments a Llafranc, un proper a la platja al carrer Ciceró i un altre a la zona del Far de Sant Sebastià, que sumen 200 places d’aparcament gratuïtes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *