Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Nit d’havaneres a Ràdio Palafrugell

Escrit per a 4 de Juliol de 2020

  • 18 grups i artistes de tot Catalunya oferiran una nit d’havaneres com alternativa a la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.
  • L’esdeveniment començarà a les 22h pel canal de YouTube de Ràdio Palafrugell.

Avui 4 de juliol del 2020, com cada primer dissabte de juliol, s’hauria de celebrar la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. La situació derivada de la COVID-19, però, va portar a l’organització a prendre una decisió inèdita: suspendre la Cantada. Per això, com alternativa us portem una nit d’havaneres a Ràdio Palafrugell.

Un total de 18 conjunts d’havaneres i artistes de tot Catalunya han volgut sumar-se a la iniciativa per no deixar sense havaneres al país. Així, hi haurà les actuacions palafrugellenques del Port Bo, el Peix Fregit, L’Empordanet, els Cremats, Neus Mar i Indira Ferrer-Morató. Però també d’altres artistes que representaran totes les províncies de Catalunya.

L’actuació començarà a les 22h, tant per ràdio com per Youtube. Així, per seguir l’actuació ho podreu fer de la manera tradicional, a través del 107.8fm o per aquesta pàgina web. Tot i que, una altra opció és seguir-la a través del següent enllaç de Youtube.

Una desena de ràdios faran d’altaveu

La limitació de cobertura de la FM, serà superada gràcies a que Ràdio Estel, un any més, farà d’altaveu de la retransmissió. Així, a través de les ones de la ràdio la Nit d’Havaneres a Ràdio Palafrugell arribarà a tot Catalunya i Andorra.

Però això no és tot, ja que una desena d’emissores locals de tot el país també se’n faran ressó. També s’emetrà, a partir de les 22h aquest esdeveniment, Ràdio Montgrí, Ràdio Capital, Ràdio Caldes, Llagostera Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Cabrera, Mataró Ràdio, Ràdio Santa Perpètua i La Plana Ràdio (Santa Bàrbara – Tarragona).

Així doncs, de nord a sud del país, de la manera tradicional, també es podrà escoltar aquesta cantada d’Havaneres en línia que hem organitzat des de Ràdio Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *