Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’anul·la la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Escrit per el 26 de Maig de 2020

Joan Vigas anuncia en el ple de l’Ajuntament de Palafrugell que s’ha decidit anul·lar la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Les dificultats per la gran quantita de persones que s’hi acumulen, conjuntament amb altres aspectes ha fet prendre aquesta decisió a l’Insitut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

La crisi de la COVID-19 també s’emporta per endavant l’esdeveniment que dona el tret de sortida de l’estiu a la Costa Brava. Aixi, la 53a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell no es farà en el format habitual. Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de l’IPEP ho ha avançat en el ple d’aquest vespre.

Per tant, són 4 els principals factors que han portat a prendre aquesta decisió. D’una banda, la gran concentració de gent que s’hi acumula any rere any per seguir la Cantada, prop de 30.000 persones. També el fet que la capacitat del recinte passaria de les 1.500 persones habituals a les 800. D’altra banda, el tercer factor és el fet que hi havia diversos patrocinadors que no havien confirmat el seu suport a l’esdeveniment, així com la desaparició d’una subvenció de 15.000 euros de la Generalitat de Catalunya. Per últim, un altre factor que ha acabat de decantar la balança per anul·lar la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell ha estat que Televisió de Catalunya no garantia poder retransmetre tot l’esdeveniment.

No obstant l’anul·lació, Joan Vigas també ha deixat la porta oberta a fer alguna cosa a Calella, tot i que encara no se sap en quin format.

Aquest és el comunicat que ha emès l’Ajuntament de Palafrugell respecte aquesta decisió. En aquest es planteja posar tot l’esforç per l’edició del 2021 que tindrà lloc el 3 de juliol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).