Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Neteja de les platges de Palafrugell

Escrit per el 31 de Gener de 2020

  • El punt de trobada és el pont de la riera de Llafranc a les 10h del dissabte 1 de febrer.

Arran del temporal Glòria, Lluís Comet, mitjançant l‘Associació Cypsele de Veïns de Llafranc, conjuntament amb Tourist Service Llafranc, organitzen per aquest dissabte 1 de febrer una neteja de les platges de Palafrugell.

L’acció començarà des de la platja de Llafranc i, depenent del nombre de participants, s’anirà cap a les platges del Canadell a Calella de Palafrugell i cap a Tamariu. Rafel Corbí ha conversat amb Lluís Comet, el qual mitjançant l’Associació Cypsele de Veïns de Llafranc ha organitzat aquesta neteja de les platges de Palafrugell. Comet, però, remarca que estan a l’expectativa de saber quanta gent hi participarà. En aquest sentit, d’això dependrà fins a on podran arribar. L’objectiu seria netejar les platges de Llafranc, Tamariu i la del Canadell de Calella de Palafrugell.

El punt de trobada és el pont de la riera de Llafranc a les 10h. Es recomana a tothom qui vulgui col·laborar que porti guants, calçat adequat, bosses per deixar-hi les deixalles i qualsevol estri que serveixi per recollir la brutícia.

Aquesta acció ha estat organitzada arran de la brutícia que ha portat el temporal Glòria a les platges. No obstant això, Lluís Comet recorda que aquest tipus d’accions es poden fer sempre que es surti a caminar pel paisatge del nostre territori.

Així doncs, tothom queda convocat demà dissabte a les 10h a Llafranc. Podeu recuperar la conversa íntegra amb Lluís Comet al voltant de la neteja del litoral palafrugellenc a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).