Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Monòleg al voltant del Foc de la Bisbal a Palafrugell

Escrit per a 23 de Novembre de 2019

  • El Museu del Suro acull un monòleg interpretat per Carme Sansa.
  • És la segona activitat en una setmana entorn al 150 aniversari del Foc de la Bisbal a Palafrugell.

L’actriu Carme Sansa oferirà aquest dissabte a les 19h un monòleg al voltant del Foc de la Bisbal a Palafrugell. La interpretació tindrà lloc al Museu del Suro i porta per títol Isabel Cinc Hores al Foc de la Bisbal. La història d’una dona que els historiadors negaven.

Aquesta serà la segona activitat entorn a la insurrecció armada, que va tenir lloc al 1869, al Museu. En aquest cas, Carme Sansa es posa a la pell de la primera sindicalista catalana, Isabel Vila. Per aquesta activitat s’ha de adquirir entrada a un preu de 10€. D’altra banda, podeu reservar la vostra entrada trucant al 972 30 78 25. La Laura Requena, del Museu, ens fa una pinzellada del que es podrà veure.

La setmana passada l’activitat tenia com a principal protagonista Toni Strubell. En aquest cas, el text, també ha estat escrit pel periodista i activista. Així, el monòleg al voltant del Foc de la Bisbal a Palafrugell parteix d’una Isabel Vila ja gran que és convidada a l’aula d’una escola per explicar el seu passat d’activista. En aquest sentit, s’ha d’explicar que Vila va ser present al Foc de la Bisbal.

monòleg al voltant del Foc de la Bisbal a Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *