Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Mònica Alcalà: “ERC no hauria dividit l’àrea de Joventut entre Cultura i Benestar Social”

Escrit per el 24 d'Octubre de 2023

  • Mònica Alcalà explica a Ràdio Palafrugell que “els joves necessiten tenir una àrea com a tal” en un espai concret per a ubicar-se i tenir-lo com a referència.

Esquerra Republicana de Catalunya discrepa sobre la desaparició de l’àrea de Joventut de Palafrugell. Així ho ha expressat la seva portaveu, Mònica Alcalà, en una entrevista a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell després que l’equip de govern anunciés que dividirà l’àrea entre Cultura i Benestar social.

Alcalà destaca que “els joves necessiten tenir una àrea com a tal” en un espai concret per a anar-hi i tenir-lo com a referència.

Explica que l’anterior mandat ja havien començat alguns projectes pels joves. Un d’ells és la dinamització del seu temps lliure i saber en quin lloc el passen. Comenta que l’havien començat a treballar entre diferents àrees, com la Policia Local, Benestar Social i informàtica amb els educadors de carrer.

També, considera que s’hauria de treballar per fer realitat un centre de Noves Oportunitats per acompanyar-los un cop acaben l’etapa educativa obligatòria i han de decidir quin itinerari educatiu seguir o començar a treballar. Alcalà explica que ho volien fer conjuntament entre l’Institut de Promoció Econòmica i l’àrea de Joventut amb la de Benestar Social.

Per altra banda, sobre l’increment dels impostos de l’any vinent, Mònica Alcalà afirma que esperaran a les reunions amb l’equip de govern perquè els expliquin quins són els projectes que plantegen i quant incrementarà. Reconeix que Palafrugell ha d’oferir serveis i entén que hi pugui fer falta més personal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).