Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Milloren l’aparcament de l’entorn del Centre Municipal d’Educació

Escrit per el 10 de Febrer de 2022

  • Les obres finalitzaran durant el mes de març i tenen com objectiu pacificar i adequar aquesta zona d’aparcament.

Aquesta setmana han començat les obres que han de sevir per millorar i condicionar l’aparcament de l’entorn del Centre Municipal d’Educació. De fet, aquesta zona es troba situada a l’Avinguda Garcia Lorca.

Aquest espai es trobava sense asfaltar i era utilitzat per a molts veïns de la zona per estacionar-hi els seus vehicles. Fins ara era un terreny irregular i que es malmetia en facilitat per la pluja i per ser un espai amb molta rotació. A més, els cotxes s’hi estacionaven sense ordre i de manera caòtica en moltes ocasions.

Ara, l’objectiu d’aquesta obra és executar una millora i arranjament de l’aparcament que permeti establir unes places d’aparcament i, al centre, disposi d’un espai de pas per a vianants per passar de l’Avinguda fins al Centre Municipal d’Educació.  

Segons el regidor d’obres, Lluís Ros, “això permet ordenar un espai molt proper al centre que utilitza molta gent, i al mateix temps s’ofereix un aparcament amb unes millors condicions que no pas que les que hi havia fins ara”.

Aquestes obres tenen un termini aproximat d’un mes i un cost al voltant dels 100.000 euros.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).