Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


MIKA al Cap Roig 2022: Al 200%

Escrit per a 7 d'Agost de 2022

  • Aquest era l’únic concert de la gira de Mika a Catalunya i a l’estat espanyol.
  • Van ser uns 90 minuts d’excel·lents interpretacions i pur espectacle.

MIKA va oferir un gran concert al Cap Roig Festival el passat dissabte a la nit. Va començar a les 22:20 amb un “Bona nit, Cap Roig” i sense el cantant a l’escenari. El públic esperava que sortís en qualsevol moment, però al cap d’una estona va sorprendre a tothom assegut en una de les butaques. Fins i tot, va fer broma que feia quinze minuts que era allà i que ningú se n’havia adonat.

El públic ja es posà dempeus en els primers minuts de l’actuació i van començar a alçar globus vermells en forma de cor a les primeres files. Aquests il·lustraven l’afirmació “I love M”, que també hi havia al piano. I és que el concert havia començat molt fort amb una introducció i la cançó Lollipop.

Ja des de dalt de l’escenari, afirmà que volia practicar el seu castellà i que ho faria durant el concert. A més, també va dir que el públic li podia ensenyar el català, unes paraules que van rebre aplaudiments. No obstant això, va afegir que el llenguatge que faria servir durant la nit seria el de l’amor.

MIKA va seguir amb Origin i Big Girl, sense deixar-se de moure ni un moment fins al final del concert, anant de cantó a cantó de l’escenari, pujant a dalt del piano o baixant en alguna ocasió entre el públic per cantar i ballar. Un dels moments més esperats va ser quan es va interpretar el tema Relax, take it easy, acompanyat d’una enèrgica coreografia i de bengales. També es van incloure les cançons Boum Boum i Yo Yo que van ser ballades per tothom, acompanyades d’un escenari que canviava de colors.

Després de l’energia d’aquests temes i els tocs d’humor en les intervencions de l’artista, va arribar una proposta més tranquil·la com Underwater. El públic va poder cantar una part de la tornada mentre l’escenari quedava a les fosques i en alguna ocasió, amb una alçada dels telèfons mòbil i els flaixos engegats. Un altre moment tendre va ser quan va explicar la seva filosofia “pink”, que era la de ballar en els moments més difícils. Això li havia ensenyat la seva mare, que anava vestida de rosa.

També va sonar Happy Ending, Rain i Elle Me Dit, amb aquesta aprofità per dirigir algunes paraules en francès per al públic provinent de França. Va procedir amb Grace Kelly -la cançó de debut l’any 2006- i We are golden. El concert va acabar sense bis, però amb un Love Today molt enèrgic.

Durant els 90 minuts, no van faltar els crits de “guapo” des del públic, els quals MIKA sempre responia amb flirtejos i propostes d’acompanyar-los després a casa. Va afegir que havia passat un temps a Sitges d’intercanvi per a aprendre el castellà, però que més aviat l’havia parlat poc i havia après altres coses amb els espanyols.

Una nit que serà recordada per l’espectacle que va regalar MIKA al Cap Roig Festival: ple de bona música, coreografies, llum, colors, canvis de vestuari, públic pujant a l’escenari, la proximitat del cantant… Fins i tot, va demanar disculpes per a no poder estar al 100%, ja que havia estat malalt en els darrers dies i comentà que havia estat a punt de suspendre’l. Ho va fer en català, amb l’ajuda d’una noia del públic que li feia la traducció. Si en aquell concert no va estar al 100%, ben segur que és difícil imaginar-se què fa quan hi està.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *