Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Més de 1.000 persones han visitat l’exposició sobre les Festes de Primavera

Escrit per el 25 de Maig de 2021

  • Balanç en calent de les 59es Festes de Primavera amb el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, Agustí Fernández.
  • Èxit de totes les activitats que s’han fet al Teatre i també de l’exposició sobre la història de les Festes de Primavera.

L’endemà de tancar les 59es Festes de Primavera conversem amb Agustí Fernández, responsable de l’àrea de Cultura de l’esdeveniment. En calent, ja que encara no han pogut parlar-ne entre tots, s’ha mostrat molt satisfet de totes les propostes. A més, destaca que durant el cap de setmana més de 1.000 persones han visitat l’exposició sobre les Festes de Primavera.

Amb encara l’emoció que ha provocat aquesta edició de les Festes de Primavera Agustí Fernández ha tingut paraules d’agraïment cap a totes les persones implicades. Així, ha destacat la unió que s’ha viscut entre totes les colles de l’Associació de Colles de Festes de Primavera, tot i no poder fer el Carroussel Costa Brava.

En aquest sentit, considera que la feina conjunta que han fet entre tots, pot ser un punt i a part en la relació entre les colles. Així, espera que la rivalitat que genera el Carroussel Costa Brava ja no tingui les conseqüències d’altres anys.

D’altra banda, també ha destacat que totes les funcions de ‘L’esperit de les Festes de Primavera’ com el concert de sardanes amb el Port Bo i el Peix Fregit van omplir el Teatre. En resum, l’edició d’enguany ha complert l’objectiu de “tornar a les Festes de Primavera al lloc que es mereixen“.

Èxit de la exposició al voltant de la història de les Festes

D’altra banda, l’acte que va servir per donar el tret de sortida a les 59es Festes de Primavera, també ha estat tot un èxit. Agustí Fernández destaca que entre dissabte i dilluns han passat per la Bòbila més de 1.000 persones per veure l’exposició sobre la història de les Festes de Primavera.

A més, explica que a partir d’avui dimarts totes les escoles que participen del projecte pedagògic, han començat a visitar l’exposició. Com ha explicat en diverses ocasions Marc Casanovas, per Fernández, el projecte pedagògic és una de les novetats més importants que han presentat.

Per tant, malgrat que encara falta fer el balanç amb la resta de persones implicades en les Festes de Primavera, globalment estan molt satisfets de totes les propostes. Per acabar Agustí Fernández recorda la importància i el paper que ha tingut l’Associació Els Trompats.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb el tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).