Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Menys atur a Palafrugell respecte el 2019

Escrit per el 6 de Març de 2020

  • És el municipi del Baix Empordà en el que cau més l’atur respecte el mes de febrer del 2019 (150 persones).
  • No obstant això, en termes absoluts i percentuals és un dels municipis amb més persones desocupades.

Les dades d’ocupació entreveuen que hi ha menys atur a Palafrugell respecte el febrer del 2019. Aquesta és una tendència que es repeteix a tota la comarca del Baix Empordà. Les xifres apunten a que Palafrugell és on més cau l’atur respecte el 2019. No obstant això, continua entre els municipis amb més persones aturades de la comarca.

150 persones menys aturades a Palafrugell respecte el febrer del 2019. Aquesta xifra suposa que és el municipi de la comarca en el que s’ha reduït més l’atur. Per darrera hi trobem Sant Feliu de Guíxols (85) i Palamós (65). Aquestes no són dades casuals, i és que es tracta dels tres municipis en els que hi ha més persones aturades. Així, la població ganxona ocupa el primer lloc d’aquesta llista amb 1.255 persones, seguida de prop per Palafrugell amb 1.243 aturats i aturades. Completa el podi Palamós amb 958 persones en situació d’atur.

No obstant això, en percentatge el municipi en el que hi ha més atur és Calonge i Sant Antoni, amb un 13% i 578 persones que busquen feina. De fet, aquest 13% és la mateixa dada percentual que presenten Sant Feliu i Palafrugell.

D’altra banda, els municipis amb millors números són, Serra de Daró amb un 1% d’atur i 3 persones aturades, Ultramort, també amb 3 persones, però amb un percentatge del 2% i, per últim, Fontanilles amb un 4% d’atur i també 3 desocupats.

Així en aquest febrer del 2020 hi ha menys atur a Palafrugell respecte el 2019. Podeu consultar les ofertes de feina que hi ha al Servei Municipal d’Ocupació de Palafrugell a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).