Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’abril deixa 227 nous aturats a Palafrugell

Escrit per el 7 de Maig de 2020

La crisi del coronavirus ha fet augmentar l’atur a tot el país. Així ho mostren les dades del Departament de Treball. A la nostra comarca aquest fet també s’ha deixat veure. En aquest sentit, el Baix Empordà ha registrat 1.073 noves persones que s’han quedat sense feina respecte el mes de març. De fet, l’abril ha deixat 227 nous aturats a Palafrugell.

Un total de 1.504 veïns i veïnes de Palafrugell estan registrats a les llistes de l’atur, segons dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquest xifra, respecte el mes de març, representa que l’abril deixa 227 nous aturats a Palafrugell. Així, en un mes hi ha hagut un increment del 17,78% del nombre d’aturats.

Aquest porcentatge és lleugerament superior al que hi ha hagut a tot el Baix Empordà (15,83%). L’atur registrat de la comarca a l’abril és de 7.853 persones, 1.073 més que al març.

Palafrugell, doncs, lidera aquest increment percentual del nombre d’aturats a la comarca. Tot darrera hi ha Castell Platja d’Aro amb un increment d’un 17,39% i Sant Feliu de Guíxols amb un 17,13%.

Així doncs, molt han canviat les coses arran de la COVID-19. A principis de març, Palafrugell era el municipi de la comarca on queia més l’atur respecte el febrer. Dos mesos, després el coronavirus ha donat la volta a la truita i ha tornat a posar el municipi en una situació molt adversa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).