Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Martí Sabrià, Premi Timó d’Or de la Unió d’Empresaris de la Costa Brava Centre

Escrit per el 21 de Març de 2022

  • El Timó d’Argent és pel GALP Costa Brava pel treball per la pesca sostenible i el foment del producte local. 
  • També hi ha hagut guardons per l’Hostal Restaurant La Llagosta de Llafranc i l’Hotel Hostalillo de Tamariu

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre ha entregat aquest dilluns dels guardons Timó 2021 que l’associació lliura amb la col·laboració de la resta d’entitats del Grup Costa Brava Centre.

L’acte ha reconegut amb el seu màxim distintiu, el Timó d’Or, la figura de Martí Sabrià i Deulofeu, gerent del Grup Costa Brava Centre durant més de quaranta anys fins a la seva jubilació el desembre del 2020. Sabrià ha declarat que “ha arribat el moment de deixar pas i ho he fet amb molt de gust i tranquil·litat perquè deixo l’equip a gent que hi porta molts anys, gent compromesa amb el projecte”.

Mentrestant, el Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava ha rebut el Timó d’Argent en reconeixement del treball per la pesca sostenible i el foment del producte pesquer local en un àmbit d’acció d’onze municipis del litoral gironí. Ha recollit el premi Pere Estradera, president de l’associació.

L’entrega de premis ha fet entrega de diversos guardons més: el distintiu pels 75 anys d’activitat ha estat per l’Hostal Restaurant La Llagosta de Llafranc; el dels 50 anys pel Restaurant Mas dels Arcs de Palamós; mentre que el Premi Proveïdor Cooperativa ha estat per MediaMarkt Business.

Al mateix temps, s’han lliurat diplomes de qualitat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – L’Estartit (ISO 9001, ISO 14001, EMAS), l’Oficina de Turisme de L’Escala (Q de Calidad Turística), l’Hotel Hostalillo de Tamariu (SICTED, ISO 14001) i Kayaking Costa Brava (ISO 9001, ISO 14001).

Maria Rosa Tarragó Daussà rep el premi pels 75 anys d’activitat de l’Hostal La Llagosta de Llafranc
Judit González, directora de l’Hotel Hostalillo de Tamariu, rep el diploma de qualitat

L’entrega dels guardons Timó 2021 s’ha realitzat en el marc de l’assemblea general ordinària 2022 de l’associació i també ha comptat amb dues ponències a càrrec de Roger Casero, del programa Incorpora de la Fundació La Caixa, i Jaume Marín, expert en màrqueting turístic. La presidenta de Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, ha destacat al llarg de la jornada que “som un sector molt camaleònic que ens enfrontem a totes les situacions. Amb la fortalesa que ens caracteritza encararem els reptes actals”. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).