Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marató de vacunació a Palafrugell abans de Sant Joan

Escrit per a 11 de Juny de 2021

  • Els dies 21, 22 i 29 de juny les persones de 40 a 49 anys podran vacunar-se sense necessitat de demanar cita prèvia.
  • Es farà al pavelló annex al Poliesportiu de les 8:30h a les 19h per totes aquelles persones que formin part dels ABS de Palafrugell, Mont-ras, Begur, Pals, Regencós i Torrent.

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) impulsen 7 jornades de vacunació sense cita prèvia del 15 al 29 de juny. La marató de vacunació arribarà a Palafrugell just abans de Sant Joan. Aquesta tindrà lloc els dies 21, 22 i 29 de juny al pavelló annex al Poliesportiu.

Després de la bona experiència que va suposar al jornada de vacunació sense cita prèvia feta a la Bisbal a finals de maig, el SSIBE repetirà la fórmula del 15 al 29 de juny. El passat 26 de maig es van vacunar 642 persones de la franja 50-59 anys. Això va permetre augmentar la cobertura d’aquest grup a l’ABS de la Bisbal un 30% en un sol dia. Així, es va passar d’un índex de vacunació del 43,7% al 73,86%.

Hi podran accedir les franges d’edat incloses en el procés de vacunació de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la Bisbal, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

L’acció es desenvoluparà o bé en els espais de vacunació habilitats actualment o en nous emplaçaments. Amb aquesta iniciativa s’espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l’accés de la ciutadania a la vacuna contra la COVID-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s’hagin de vacunar de primera dosi.

A Palafrugell abans de Sant Joan

Les 7 jornades de vacunació sense cita prèvia s’iniciaran a Torrella de Montgrí el 15 i el 17 de juny. A més, del veïns i veïnes de les localitat també hi podran accedir els de Fontanilles, Gualta, Jafre, la Tallada d’Empordà, Serra de Daró, Ullà i Verges.

El següent punt serà, de nou, la capital de la comarca del Baix Empordà. Els dies 18 i 21 de juny a més dels vilatans de la Bisbal, també estan cridats a la marató de vacunació els de les següents poblacions: Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Foixà, Palau-sator, Parlavà, Rupià, Ultramort, Ullastret i Vulpellac.

Per últim, la marató de vacunació arribarà a Palafrugell abans de Sant Joan. Els dies 21 i 22 i també el 29 al pavelló annex del Poliesportiu en horari de 8:30h a 19h. Així les persones de 40 a 49 anys que s’hagin de posar la primera dosi de la vacuna de Palafrugell, Begur, Mont-ras, Pals, Regencós i Torrent hi podran accedir.

D’altra banda, cal destacar que per poder-s’hi vacunar no es pot tenir cap cita programada en cap altre punt vacunal. A més, de no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos. Les persones interessades en vacunar-se sense cita prèvia s’hauran de presentar al punt de vacunació corresponent i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

Imatge: Anna Pascual


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *