Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Oncotrail 2022 superarà els 300 equips participants

Escrit per el 4 de Febrer de 2022

  • Ja s’han inscrit més de 275 places de l’Onctrail per a l’edició d’enguany.
  • Encara hi ha una nova oportunitat per mitjà d’un sorteig que tindrà lloc pròximament en el que 25 equips més se sumaran a la prova.

L’Oncotrail exhaureix les primeres 275 places obertes per a participar en la pròxima edició. No obstant això, encara hi ha una nova oportunitat per a poder-s’hi inscriure. A través d’un sorteig que es farà en les properes setmanes 25 equips més podran prendre part de la prova. Amb tot, l’Oncotrail 2022 superarà els 300 equips.

El director de la prova, Lluís Comet, explica que el procés d’inscripció ha estat format per tres fases diferenciades. A la primera, van obrir-se un centenar per donar un avantatge als participants de la passada edició. Aquestes van omplir-se ràpidament. Posteriorment, es va obrir la segona fase per arribar a les 275 actuals, les quals també van exhaurir-se en poques hores.

Aquest funcionament es diferencia del que s’havia seguit en darreres edicions. El canvi havia de permetre donar l’oportunitat d’inscripció a nous grups. No obstant això, Comet detalla que van rebre algunes crítiques.

Tanmateix, per qui vulgui inscriure’s encara té una tercera oportunitat amb el sorteig de 25 places noves. El dilluns es publicarà a la pàgina web la manera de participar-hi i s’anunciarà la data del sorteig. Aquest serà públic i s’oferirà en emissió en directe a través de les xarxes per garantir que no hi ha cap trampa.

Comet també remarca que els equips que ja han introduït les dades, però que no van poder aconseguir una plaça, no caldrà que les tornin a escriure. Ja podran participar directament en el sorteig.

Més de 300 equips participaran a l’Oncotrail 2022

Lluís Comet remarca que a la web es veurà un nombre de participants superior als 275. En aquest sentit, explica que per un problema informàtic alguns grups van fer el pagament, però no van quedar registrats degudament. Així, a la primera fase d’inscripció es va superar el centenar i farà que enguany més de 300 equips participin a l’Oncotrail 2022.

Per altra banda, l’organització disposa de deu places més per a poder inscriure equips especials que, per algun motiu, no ho han pogut fer prèviament.

Amb tot en les properes setmanes se sortejaran les darreres 25 places per a participar. El sorteig es podrà seguir per la web i les xarxes socials d’Oncolliga. Comet, apunta que són una seixantena d’equips inscrits els que han quedat en llista d’espera.

Per acabar, recordar que la cursa solidària de 100 quilòmetres està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).