Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Oncoswim 2021 recapta prop de 40.000 euros

Escrit per a 14 de Juny de 2021

  • El 70% de la recaptació es destinàra a la investigació del càncer de mama triple negatiu.
  • Lluís Comet valora positivament l’organtizació de l’Oncoswim 2021, la primera gran activitat de la Fundació Oncolliga Girona.

Els nostres estudis acullen la visita d’en Lluís Comet de la Fundació Oncolliga Girona. El motiu de la conversa, és el balanç positiu de l’edició de l’Oncoswim d’enguany tot i les restriccions per la Covid-19. La qual va suspendre la seva darrera edició el 2020 per impossibilitat d’organització a causa de les mesures de seguretat i prevenció per la pandèmia.

En primer lloc, en Lluís Comet comparteix que, després d’un any i mig de restriccions que impedien la celebració d’actes importants de recaptació, l’Oncoswim ha suposat la gran primera activitat. I tot plegat, amb un balanç molt positiu.

L’Oncoswim recapta un total de 40.000 euros

Sobre la recaptació, Comet declara que s’han recaptat uns 40.000 € en donacions dels equips. Així ho explica orgullós, destacant la donació de l’equip Els Peixets amb una aportació de 9.500€.

Conversant sobre el nivell participatiu de la jornada, Comet destaca que, tot i seguir amb les inscripcions que es van dur a terme el passat 2020, només dos equips es van donar de baixa per incompatibilitat de dates.

En aquest punt de l’entrevista, Comet recorda que la Fundació Oncolliga ha perdut molts de diners a causa de la suspensió d’activitats. En aquest sentit, van decidir conjuntament amb Radikal Swim, conservar un 30% de les donacions per la fundació i el 70% a la investigació. Així ho justifica a continuació.

Sobre l’Oncotrail, ja s’hi troben algunes propostes sobre la taula sobre la seva pròxima organització. A continuació, en Lluís Comet declara que l’Oncoswim ha servit com a prova per saber com gestionar les activitats tot i les restriccions.

Per conèixer més detalls sobre l’organització de la darrera Oncoswim i altres noves iniciatives de la Fundació Oncolliga, podeu accedir a l’entrevista completa a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *