Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lleu baixada de les temperatures per aquest cap de setmana

Escrit per el 23 de Juliol de 2021

  • Conversem amb en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit i recordem l’alt risc d’incendi forestal.
  • D’entre la previsió, destaca la baixada lleu baixada de les temperatures i de l’índex d’humitat.

Coneixem la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana de juilol gràcies a les previsions de Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, recordem l’alt risc d’incendi forestal i l’alerta al territori a causa de l’incendi al massís del Montgrí. D’entre la previsió, destaca la baixada lleu baixada de les temperatures i de l’índex d’humitat.

En primer lloc, Pascual resumeix el temps viscut aquesta darrera setmana amb molta calor tots els dies i recorda l’incendi que es va viure ahir al massís del Montgrí.

Preguntat per les condicions meteorològiques en relació a l’incendi, Pascual declara que des d’aquest matí es van tornant favorables per controlar l’incendi.

Entrant en la previsió meteorològica per aquesta setmana, Pascual comparteix que tot i la calor intensa d’aquest migdia i l’aire de Garbí, s’espera una lleu baixada de les temperatures a partir d’aquest vespre.

Altrament, Pascual alerta que a les nits l’aire vindrà acompanyat de tramuntana i de dia girarà Gregal amb efecte de marinada. El que provocarà algunes nuvolades de les quals no s’espera cap precipitació.

Convé ressaltar que, a causa de la baixada de la humitat, la sensació de xafogor també es veurà disminuïda.

Finalment, Pascual recorda que la temperatura el mar es troba en 25 graus. El que suposa dos graus per sobre del que li tocaria per aquesta època.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).