Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP i Oohx!gen renoven el conveni

Escrit per a 11 de Maig de 2023

  • El conveni ha de servir per desenvolupar un pla d’actuacions i dinamització el teixit comercial i empresarial del municipi.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell renova el conveni amb l’associació Oohx!gen Palafrugell, Comerç i Negoci per un any més. El conveni ha de servir per desenvolupar un pla d’actuacions i dinamització el teixit comercial i empresarial del municipi.

L’acord forma part del Pla d’Acció Comercial de l’IPEP, que inclou també accions per fomentar la col·laboració publicoprivada i l’emprenedoria, modernitzar i professionalitzar el comerç i millorar els serveis i l’accés a l’espai comercial urbà, entre altres.

Amb el conveni, l’IPEP pretén afavorir les activitats i les accions destinades a fomentar la promoció i la dinamització comercial. Així doncs, l’associació de comerciants rebrà 17.000 euros destinats a desenvolupar el seu pla d’actuacions i a consolidar-se com l’entitat de referència del sector comercial i empresarial al municipi.

En els darrer anys, la col·laboració entre l’IPEP i Oohx!gen s’ha reflectit en la participació activa de l’entitat a campanyes com el festival Flors i Violes o el Nadal a Palafrugell, entre altres. I la promoció del teixit comercial de la vila amb campanyes com el Shop Local Day o la creació de la targeta de fidelització Moohla.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *