Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’INS Baix Empordà presenta les mones de Pasqua del Grau mitjà en Forneria, Pastisseria i Confiteria

Escrit per el 29 de Març de 2021

  • El Grau mitjà en Forneria, Pastisseria i Confiteria ens mostra el protocol de realització de les mones de pasqua.
  • Conversem amb el professor del grau Cristóbal Borrego per conèixer com ha estat funcionant l’actual curs 2020-2021.

El darrer dimarts vam visitar les instal·lacions de l’INS Baix Empordà, més concretament, els equipaments del Grau mitjà en Forneria, Pastisseria i Confiteria. Al llarg de la visita el professor Cristóbal Borrego i l’alumnat del grau, ens van ensenyar el seu treball amb les mones de pasqua i vam conversar sobre el curs 2020-2021.

En primer lloc, en el vídeo a continuació el professor Cristóbal Borrego ens explica els orígens històrics de la mona. Alhora, podem visualitzar el procediment de realització dels diferents tipus de mones de pasqua que han realitzat els i les alumnes del grau.

Curs marcat per la COVID

Al llarg de la visita, preguntem a en Cristóbal sobre la represa de l’activitat d’un grau tan pràctic com és el Grau Mitjà en Forneria, Pastisseria i Confiteria després del confinament.

Conversem amb Cristóbal Borrego sobre l’actual curs 2020-2021. Comparteix amb nosaltres que es troben molt contents amb els resultats i destaca la conscienciació de l’alumnat i el personal docent davant la situació.

A continuació, Borrego aprofita el nostre micròfon per fer difusió de les qualitats del Grau Mitjà en Forneria, Pastisseria i Confiteria a l’INS Baix Empordà. El descriu com “una gran oportunitat formativa en un territori com el nostre”.

Convé ressaltar el caràcter pràctic del grau mitjà. El qual inclou pràctiques en empreses amb professionals del sector.

Finalment, el professor Cristóbal recorda als futurs i futures alumnes que la preinscripció és un pas previ a la inscripció.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).