Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Hospital de Palamós és guardonat amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global

Escrit per el 12 de Desembre de 2022

  • Els premis avaluen la gestió hospitalària general i analitza sis àrees clíniques específiques rellevants en els centres.

L’Hospital de Palamós ha estat guardonat amb el premi Top20 de Gestió Hospitalària Global, en la categoria d’hospitals mitjans. El guardó permet valorar els diferents indicadors objectius de qualitat assistencial, funcionalment i eficiència econòmica del centre. Les dades analitzades són indicadors que en registren el funcionament habitual.

El reconeixement del premi a la gestió hospitalària global permet, pel director gerent del SSIBE, Xavi Pérez, reconèixer tota la feina que fan els i les professionals del centre de salut.

Pérez considera que és destacable que el reconeixement sigui de l’any 2021, que encara va estar molt marcat per la covid i amb un estiu complicat a la nostra comarca.

L’acte de lliurament va celebrar-se el dimecres, 30 de novembre, a Madrid i va estar organitzat per la consultora IQVIA. L’edició va tenir una participació rècord de 170 hospitals públics i privats de tot l’Estat espanyol.

Aquest va ser el sisè guardó que recull l’hospital palamosí en els més de 20 anys de vida dels premis Top20. Es tracta d’uns premis que avaluen la gestió hospitalària general i analitza sis àrees clíniques específiques rellevants dels centres: les del sistema nerviós, respiratori, cor, cirurgia digestiva, traumatologia i ortopèdia i l’Àrea de la dona.

Aquest no és l’únic reconeixement que rep l’Hospital de Palamós. Recentment, va assolir la categoria d’argent menció or de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).