Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Hospital de Palamós el millor en processos de Malalties Infeccioses

Escrit per el 24 d'Octubre de 2021

  • També s’obtenen diplomes en processos de malaltia de la dona i global de resultats.
  • Els premis Best Spanish Awards distingeixen l’eficiència i la qualitat assistencial dels centres hospitalaris espanyols.

L’Hospital de Palamós va ser reconegut el passat 21 d’octubre com a millor hospital en processos de Malalties Infeccioses. El guardó va ser lliurat a Sevilla en els Best Spanish Awards, uns premis que distingeixen l’eficiència i la qualitat assistencial dels centres hospitalaris espanyols. Teresa Aliu, la cap de la Unitat d’Informació Assistencial, va ser qui va recollir-lo.

Premi lliurat a l’Hospital de Palamós com a millor hospital en processos de les malalties infeccioses. Fotografia: SSIBE

Aquests premis estableixen categories d’hospitals segons la seva estructura i categoria de serveis, analitzant més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial englobades en 10 categories, com per exemple, la gestió clínica global, les malalties infeccioses o les patologies dels aparells circulatori i respiratori, entre d’altres.

La doctora Anna Ribera, directora Assistencial del SSIBE, explica que en aquesta categoria competien amb 16 hospitals comarcals de tot Espanya.

Diploma en dues categories més

L’Hospital de Palamós també va quedar finalista en dues categories, en els ‘Processos de malalties de la dona’ i ‘Finalista global de resultats’. Aquest últim és remarcable perquè valora tots els indicadors del centre hospitalari.

Aquesta va ser la 3a edició dels premis. En la primera, l’any 2019, es van obtenir un total de cinc reconeixements, en les categories de ‘Diagnòstica de la dona’, ‘De ronyó i vies urinàries’, ‘D’aparell respiratori’, ‘De malalties infeccioses’ i com a ‘Millor hospital en resultats globals’. A més, aquell any va ser finalista en tres categories més. 

Tanmateix, l’any passat l’Hospital de Palamós va quedar finalista en les categories de ‘Diagnòstica de la dona per a hospitals comarcals’ i de ‘Diagnòstica del sistema nerviós per a hospitals comarcals’.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).