Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’èxit de “La Mojitada” dels Trompats

Escrit per el 29 de Juny de 2021

  • Conversem amb en Marc Casanovas per conèixer com va funcionar “La Mojitada” celebrada el passat dissabte.
  • D’altra banda, Casanovas declara quin va ser el protocol que va seguir l’organització condicionada per les mesures de seguretat del PROCICAT.

Després de conversar el passat divendres amb Els Trompats sobre “La Mojitada” que es va organitzar; contactem de nou amb el president de l’Associació de Colles de Festes de Primavera i membre dels Trompats, en Marc Casanovas. A continuació, comparteix amb l’audiència com va funcionar “La Mojitada” i quin va ser el protocol que va seguir l’organització condicionada per les mesures de seguretat del PROCICAT.

En primer lloc, Casanovas comparteix que la jornada va estar tot un èxit. No només per la gran acollida de l’esdeveniment per part del públic, sinó també pel correcte comportament dels i les assistents.

Tal com declara anteriorment en Marc, el servei de bar i restauració va ser un dels punts forts de la jornada. A continuació, preguntat sobre l’organització d’ambdós stands, Casanovas comparteix el protocol que es va fer servir per a garantir un servei amb totes les mesures de seguretat.

Tot i les dificultats afegides a causa de les mesures de seguretat; els Trompats es mostren molt satisfets amb el funcionament de la jornada. I aprofiten per agraïr la paciència dels i les assistents en l’esdeveniment.

La “gent del poble” es va mostrar molt agraïda pel treball dels Trompats i aquests orgullosos davant el resultat de l’esdeveniment “La Mojitada”

L’acte va tenir lloc a l’espai dels Forns de la Bòbila de Palafrugell.

Un dels punts que destaca Casanovas a continuació, és que tots els i les assistents eren “gent del poble”. Així doncs, comparteix que tothom es va mostrar molt agraït per l’organització de la festa.

En últim lloc, Casanovas declara que el model d’organització seguit durant “La Mojitada”, és un exemple que es poden dur a terme esdeveniments de caràcter festiu amb totes les mesures de seguretat al dia.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb el president de l’Associació de Colles de Festes de Primavera i membre dels Trompats, Marc Casanovas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).