Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les visites a l’aplicació Palafrugell al mòbil es disparen

Escrit per a 28 d'Agost de 2020

  • L’estiu de 2019, el nombre de visualitzacions no arribava a 13.000, mentre que enguany s’han superat les 500.000
  • L’increment massiu es deu al recurs per consultar l’aforament de les nou platges del municipi

L’aplicació Palafrugell al mòbil de l’Ajuntament ha estat tot un èxit aquest estiu de 2020. El nombre total de visites es va disparar al mes de juny, coincidint amb la fi del confinament i l’inici de la temporada alta, i s’ha arribat a finals d’agost registrant més de 190.000 visites.

Es tracta d’un increment massiu, del 4.276%, tenint en compte que l’agost de l’any 2019, només es van registrar al voltant de 3.000 visualitzacions.

Un dels factors principals que explica aquest increment massiu és el servei de consulta de l’aforament de les platges del municipi que va posar en marxa l’ajuntament. S’ha convertit en el recurs més consultat de l’aplicació entre juny i agost, per davant de l’apartat de Meteo i Notícies.

Aquest estiu les xifres registren un total de 538.085 visites, enfront a les escasses 12.295 de l’any passat.

Continguts més visitats

Dintre dels continguts més visitats es troben les platges de Llafranc, Canadell, En Calau, Port Bo i Tamariu, successivament.

Des de la setmana del 24 de juny a la del 24 d’agost, hi ha hagut 190.262 consultes a l’apartat de l’aforament de platges.

Descàrregues

D’altra banda, l’aplicació Palafrugell al mòbil ha comptabilitzat 10.410 descàrregues totals a les stores oficials d’Android i iOS, de les quals un 24% aproximadament s’han produït aquest últim mes. Cal destacar que en el cas del recompte amb Android, hi ha dispositius que no fan servir Play Store i no s’han pogut comptabilitzar.

Aquesta aplicació és una eina que des de fa temps té l’Ajuntament per tal de donar informació a la població i un valor afegit al patrimoni local. Així, molts usuaris han pogut descobrir que instal·lant-se l’aplicació no només disposen de la informació de les platges sinó també compten amb amplia informació de les activitats, rutes culturals i notícies que tenen a veure amb la vila. En aquest sentit, tots aquests continguts han incrementat també el seu volum de visites. Després de l’apartat de les platges, la Ruta dels miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *