Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les tanques metàl·liques blanques instal·lades al passeig de Llafranc són provisionals

Escrit per el 9 de Desembre de 2022

  • El cost de les tanques provisionals ha estat de gairebé 4.000 euros.

L’Ajuntament de Palafrugell ha substituït les barreres de formigó provisionals instal·lades al carrer de Francesc de Blanes de Llafranc per tanques. Aquelles s’hi situaven des del març de l’any 2020, amb la reparació del mur del passeig que havia quedat malmès arran del temporal Gloria, al mes de gener anterior. Ho explica el regidor d’Obra Pública, Lluís Ros.

En aquell moment, a l’espera de disposar de la solució definitiva, es van instal·lar unes barreres de formigó per garantir la seguretat dels vianants. No obstant això, Ros destaca que, anys més tard, encara no s’ha habilitat la partida econòmica per a la construcció de la solució definitiva al passeig i que veïns i veïnes de Llafranc han demanat que es retiressin les barreres de formigó.

A més, el regidor d’Obra Pública destaca que aquests blocs havien estat objecte d’atacs incívics i que la brigada municipal n’havia hagut de pujar alguns que s’havien fet caure a la platja, amb la possibilitat de fer mal a algú. Per tots aquests motius, l’Ajuntament va decidir substituir-los per unes tanques metàl·liques provisionals.

Lluís Ros també destaca que aquestes tanques han permès guanyar més espai de pas. El cost de l’actuació ha sigut de 3.944,60 euros, a part que es podran utilitzar en altres indrets si mai és necessari perquè són reutilitzables.

Per altra banda, el Partit dels Socialistes de Catalunya a Palafrugell s’ha mostrat crític amb aquesta decisió. Juli Fernández, portaveu del partit, afirma que trenca l’estètica del passeig i que la solució no és prendre una altra decisió provisional, gairebé tres anys després del temporal Gloria.

Fotografia: @raiguade (Twitter)


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).