Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les obres de Cal Ganxó van a bon ritme

Escrit per el 20 de Gener de 2022

  • El cost de les obres és de 300.000 euros.
  • Les obres se centren en el soterrani i la primera planta.
  • L’edifici es convertirà en una enoteca i serà un espai vinculat al Museu del Suro.

Des de fa setmanes que estan en marxa les obres de Cal Ganxó, un edifici que va ser construït a finals del segle XIX amb influència modernista. Aquest fa cantonada amb els carrers Pi i Margall i Begur.

Les obres tenen un cost d’uns 300.000 euros i permetran construir la futura enoteca per a poder fer tastos de vins i disposar de taules de reunió. El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, explica que serà un espai vinculat al Museu del Suro. A més, afegeix que les obres van a bon ritme.

Interior de les obres a Cal Ganxó
Fotografia: Rafel Corbí

El regidor afegeix que les obres es realitzen al soterrani i a la primera planta. A més, l’edifici té la particularitat de no disposar de fonaments, sinó que se sustenta sobre maons massissos en forma d’arc sobre la pedra. Explica que fa que sigui un espai bonic per incloure una bodega amb cuina. En el cas de la primera planta, detalla que hi ha sostres decorats.

Projecte executat per la mateixa que les obres de l’Antic Museu del Suro

L’adjudicació del projecte es va fer mitjançant una licitació i l’empresa guanyadora és la mateixa que va executar el projecte de l’Antic Museu del Suro, però que va tancar-se de forma amistosa, sense haver acabat la feina ni haver complert els terminis pactats.

Fotografia: Rafel Corbí

Tenint en compte la mala experiència prèvia, l’edil afegeix que des de l’Ajuntament s’ha parlat amb l’empresa i que ara les obres segueixen un bon ritme.

Per acabar, la previsió actual de finalització de les actuacions a Cal Ganxó és de finals del mes d’abril.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).