Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ros: “En cap moment es van aturar les obres de l’Antic Museu del Suro”

Escrit per a 18 de Febrer de 2020

  • Lluís Ros ha vogut puntualitzar la informació sorgida al diari El Punt Avui. Prefereix parlar de reactivació dels treballs.

El regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell, Lluís Ros explica que “en cap moment es van aturar les obres de l’Antic Museu del Suro“. Així, ha matisat la informació donada pel Punt Avui la setmana passada. El rotatiu explicava que les obres s’havien reprès.

Lluís Ros ha apuntat a Ràdio Palafrugell que “a partir d’ara les obres seguiran el ritme que els hi pertoca, no com fins ara, però en cap moment s’havien parat les obres”. Així doncs, Ros prefereix dir que els treballs s’han “reactivat“, en comptes de reprès.

En les properes setmanes, després de superar les desavinences, es farà més visible que el ritme de treball és l’adequat. Ros apunta que a finals de mes s’enllestiran tots els tancaments exteriors.

Problemes en la direcció interna de l’obra

D’altra banda, el regidor d’Obra Pública ha admès que durant aquests dos anys hi han hagut problemes de comunicació per solucionar “petits preus que s’havien de parlar”. No obstant això, Ros ha assenyalat que la mala gestió de l’obra per part d’un dels encarregats va provocar un dispendi excessiu.

Aquest acord, ha volgut remarcar Ros, “en cap cas ha fet que el consistori s’hagi hagut de fer càrrec del sobrecost pels errors d’un altre ni baixar qualitat en la construcció”.

Respecte a la informació aportada pel diari El Punt Avui, sí que confirma que espera que al juny ja puguin disposar de l’equipament. Tot i que, com apuntava El Punt, a finals de març l’edifici ja estarà acabat. L’espera entre el març i el juny és a causa d’unes modificacions corresponents a la planta baixa.

Així doncs, com admet Lluís Ros “les obres s’han fet molt llargues“, però, aquesta vegada sí, estan a punt d’arribar a la seva fi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *