Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les novetats de la Run4cancer 2021

Escrit per el 12 d'Abril de 2021

  • Aquest cop la Run4cancer se celebra a finals d’abril a causa de la situació de pandèmia.
  • L’any passat es va aconseguir superar per primer cop la xifra de 5.000 participants.
  • L’edició d’enguany es caracteritza per oferir la possibilitat de participar en una cursa sense aglomeracions.

La Fundació Oncolliga Girona torna a convidar els gironins a moure’s pel càncer amb la tradicional Run4Cancer. Per conèixer amb més detall totes les novetats de la Run4Cancer 2021, conversem amb Teresa Oller, la representant de la Fundació Oncolliga Girona a la delegació de Palafrugell.

En primer terme, convé ressaltar que la Run4cancer s’ha traslladat de principis de febrer a finals d’abril a causa de la situació de pandèmia. Tot seguit, Oller avança que l’edició d’enguany es caracteritza per oferir la possibilitat de participar en una cursa sense aglomeracions i amb les mesures de seguretat establertes.

Les noves dates no seran l’única diferència d’aquesta edició, ja que enguany seran més de vuit les seus que acolliran la cursa solidària. Així, en aquest 2021 la Run4cancer serà de recorregut lliure. Per tant, cada participant podrà triar on vol fer el recorregut de 5 km o 10 km que proposa l’organització.

Fins el 14 d’abril a les 14 h tindran garantida la samarreta commemorativa

El preu de la inscripció és de 10 euros, que es destinaran íntegrament a l’ajuda als malalts de càncer a través dels serveis gratuïts que ofereix l’entitat. En el moment de fer la inscripció, cal especificar a quina població s’anirà a recollir la samarreta.

En aquest sentit, es poden fer en línia al web de l’entitat o presencialment a la Delegació Oncolliga de Palafrugell. A continuació Oller comparteix altres punts d’inscripció disponibles.

L’organització espera que, malgrat les limitacions imposades per les restriccions antiCovid, la crida a moure’s pel càncer pugui assolir una bona xifra de participació. Ja que, com recorda Teresa Oller a continuació, “la lliga està molt escurada en el sentit de diners i volem seguir ajudant”.

Run4cancer
La Run4cancer 2020 a Palafrugell (Oncolliga)

Com a últim punt important, Oller recorda la importància de la lluita pel càncer encara en temps de pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).