Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Presentació telemàtica de l’Oncotrail 2021

Escrit per a 9 de febrer de 2021

  • Lluís Comet, director de la prova explica que serà un acte per recordar que “l’Oncotrail continua viu”.

La pandèmia de la COVID-19 va obligar a ajornar l’Oncotrail 2020. Habitualment, la presentació de la nova edició es feia a inicis d’any al Museu del Suro de Palafrugell. Les restriccions sanitàries, però, han impossibilitat aquest acte. No obstant això, des de la direcció de la prova han organitzat una presentació telemàtica de l’Oncotrail 2021 per avui dimarts a les 19h per recordar que “l’Oncotrail es viu”, segons paraules de Lluís Comet, director de la cursa solidària.

La 5a edició de l’Oncotrail tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre. Per recordar a tots els equips aquesta data, es farà una presentació telemàtica de l’edició del 2021. Es farà a través del canal de Youtube de la Fundació Oncolliga Girona a partir de les 19h. Una manera de recordar que es continua treballant per aquesta edició.

Un dels fets a destacar és que el 90% dels equips que hi prendran part havien de participar-hi l’any passat. La resta són participants que es trobaven en llista d’espera. Així, en aquests moments hi ha 302 equips inscrits, la mateixa xifra que abans de l’ajornament.

Modificacions sense concretar

A vuit mesos vista és molt difícil explicar quins canvis hi haurà en aquesta nova edició per adaptar-se a la situació de la COVID-19. En aquest sentit, l’estat de les vacunacions serà clau per concretar els canvis que s’acabaran fent. Això, no obstant, Lluís Comet, reconeix que serà complicat que es faci l’habitual sortida en massa des de la plaça de Can Mario.

Per tant, una de les possibilitats que ja s’havia treballat pel 2020 és fer una sortida esglaonada des de l’autovia del Mar.

Per últim, Comet també ha volgut destacar que els equips que participaran van haver de fer una aportació mínima de 500 euros per mantenir la plaça. Així, van poder recaptar més de 180.000 euros per fer front a la davallada d’activitats que la Fundació Oncolliga ha patit per la pandèmia.

Així, aquesta tarda a les 19h de la tarda es podrà seguir el “streaming” per presentar l’edició del 2021 de l’Oncotrail. Intervindran el director d’Oncotrail, Lluís Comet; la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i Jordi Alsina, membre de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell. Podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Lluís Comet al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *