Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les Jornades d’Oportunitats Laborals oferiran 204 vacants

Escrit per a 18 de Febrer de 2022

  • La sisena edició tornarà a ser presencial i s’hi han apuntat 48 empreses. Se celebrarà el 16 de març al Centre Fraternal.
  • Les persones interessades es poden inscriure a un màxim de 6 ofertes, fins el 28 de febrer.

L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) obre avui el període d’inscripció de candidatures per les ofertes de treball de la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell. En total s’ofereixen 204 vacants de 48 empreses diferents. Un autèntic allau de participacions que ha sorprès a l’IPEP.

Aquesta setmana es tancava la primera fase prèvia a les Jornades d’Oportunitats Laborals, enfocada a les empreses. En aquesta 6a edició hi participaran un total de 48 empreses amb 105 ofertes laborals, que suposen 204 vacants. Tot un èxit, que supera les expectatives del propi IPEP com explica Marta Moreno.

Un cop finalitzada aquesta primera fase és el moment per a les persones candidates. Així, des d’avui 18 de febrer i fins el 28 d’aquest mateix mes els i les interessades trobaran totes les ofertes al web de l’IPEP. Moreno recorda que les candidatures han de complir amb els requisits de l’empresa i que es poden presentar a un màxim de 6 ofertes.

Entrevistes el dia 16 de març al Fraternal

Així, un cop s’arribi al màxim d’entrevistes establert per cada oferta, ja no s’hi podran apuntar més persones. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic somi@palafrugell.cat.

Abans del dia 12 de març, les empreses i les persones aspirants a les entrevistes de feina rebran indicacions amb el nombre d’entrevistes concertades i l’hora de les mateixes.

Tot i que dominen les ofertes relacionades amb l’hostaleria i la restauració, també n’hi ha d’altres àmbits. Marta Moreno en fa un repàs d’algunes d’aquestes ofertes fora de l’hostaleria.

La Jornada d’entrevistes serà el 16 de març al Centre Fraternal, i la majoria d’entrevistes es faran en horari de matí. D’altra banda, els dies 14 i 15 de març hi haurà xerrades destinades a empreses i persones treballadores, així com a persones en recerca de feina i/o emprenedores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *