Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Jornada d’Oportunitats Laborals serà presencial

Escrit per el 2 de Febrer de 2022

  • La jornada es desenvoluparà al teatre del Centre Fraternal el proper 16 de març. També s’han programat conferències pels dies 14 i 15 relacionades amb aspectes laborals i d’emprenedoria.

Com és habitual en el primer trimestre de l’any, l‘Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) organitza la Jornada d’Oportunitats Laborals. Enguany, tornarà la presencialitat i, a més, també s’oferiran xerrades i conferències adreçades a empreses i la població en general.

Fins el proper 13 de febrer les empreses del Baix Empordà que ho vulguin es poden apuntar a la Jornada d’Oportunitats Laborals. En aquesta sisena edició, des de l’IPEP esperen oferir unes 120 vacants. Ho explica Marta Moreno.

A partir del 18 de febrer i fins el dia 28 les persones que ho vulguin podran apuntar-se a un màxim de 7 ofertes. Tot i que la majoria estan relacionades amb l’hostaleria i el turisme, Moreno també apunta que ja han rebut ofertes d’altres sectors.

Tornada al teatre del Centre Fraternal

Després que l’edició del 2021 se celebrés en format virtual, enguany la Jornada tornarà a ser presencial. A més, recuperarà l’espai en el que es va dur a terme les dues primeres edicions: el teatre del Centre Fraternal.

D’altra banda, aquest any també la Jornada va més enllà de les entrevistes, i és que els dies 14 i 15 de març, l’IPEP ha organitzat diverses conferències. Marta Moreno avança que les del dia 14 aniran adreçades a empreses i les del dia 15 estan pensades per al públic en general, en especial incidència als estudiants.

Tot i avançar algunes de les temàtiques que es tractaran, encara s’ha d’acabar de definir el programa complet de les xerrades. Podeu recuperar l’entrevista íntegra a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).