Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les empreses ja poden inscriure ofertes de feina a la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell

Escrit per a 8 de Febrer de 2023

  • Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell: una nova edició per posar en contacte empreses i treballadors
  • Els dies 16 i 17 de març: jornada de xerrades i entrevistes de feina ràpides a la nova seu de l’IPEP

L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) organitza una nova edició de la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell. Aquesta serà la setena edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de març. El període de presentació d’ofertes per part de les empreses ja està obert, i les empreses interessades poden inscriure’s a través del lloc web de l’IPEP abans del 12 de febrer.

El primer dia de la Jornada serà una jornada de xerrades, dirigides a empreses, treballadors, persones en cerca de feina i emprenedors, que es celebrarà al Museu del Suro. El segon dia es dedicarà a les entrevistes de feina ràpides, que tindran lloc a la nova seu de l’IPEP situada a la c/ De la Tarongeta, 27-31.

La Jornada d’Oportunitats Laborals té com a objectiu posar en contacte les empreses de la zona que busquen treballadors/es amb persones en cerca de feina, ja sigui per a feines de temporada o permanent. Els participants tindran l’oportunitat de fer una breu entrevista amb les empreses oferint les vacants a les que s’han apuntat.

L’any passat, la Jornada va ser un gran èxit, amb un total de 455 entrevistes de feina, 113 persones en cerca de feina, 49 empreses participant i 111 ofertes laborals que suposaven 210 vacants. Els organitzadors esperen repetir aquest èxit en aquesta nova edició.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *