Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Associació d’Afectats de la Fibromiàlgia de Catalunya organitza un taller de risoteràpia a Palamós

Escrit per el 5 de Setembre de 2023

  • És una sessió solidària que permetrà finançar les noves iniciatives que organitzarà l’associació arreu de la comarca del Baix Empordà.

L’Associació d’Afectats de la Fibromiàlgia de Catalunya organitza un taller de risoteràpia a Palamós. És una sessió solidària que permetrà finançar les noves iniciatives que organitzarà l’associació arreu del Baix Empordà.

Ho explica Lali Murillo, coordinadora de l’associació a la comarca.

El taller l’impartirà l’actriu i risoterapeuta, Silvia Mielgo. Murillo destaca a Ràdio Palafrugell que el taller té beneficis psicològics positius i ajudarà als malalts de fibromiàlgia i altres malalties a passar una bona estona.

La fibromiàlgia és una malaltia crònica que provoca dolors generalitzats i esgotament. Té símptomes compartits amb malalties com la fatiga crònica. A més, es desconeixen les causes que la provoca i no té cura. Per aquest motiu, els pacients fan tractaments, com exercicis, per enfortir la musculatura i minvar el dolor.

És una malaltia que pot afectar a tothom, tot i que la pateix més les dones.

El taller serà el dimarts, 12 de setembre a les sis de la tarda a les Galeries Carme de Palamós, al carrer de Dídac Garrell i Tauler. Durarà dues hores i el donatiu és de 5 euros. Qui vulgui tenir més informació sobre l’associació, pot enviar un correu electrònic a baixemporda@fibromialgia.cat o trucar al 696 93 21 80.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).