Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’art dels titelles arriba al Teatre Municipal de Palafrugell

Escrit per a 19 de Març de 2021

  • El Centre de TItelles de Lleida i La Xarxa, són els responsables de l’arribada de l’art dels titelles al TMP.
  • Conversem amb l’Oriol Ferré del Club de Titelles de Lleida.

Ens traslladem telefònicament a la ciutat de Lleida per conversar amb l’Oriol Ferré del Club de Titelles de Lleida. Al llarg de la conversa, l’Oriol presenta l’espectacle On vas, Moby Dick?, el qual podrem gaudir el pròxim diumenge 21 de març al Teatre Municipal de Palafrugell. Tanmateix, també ens parla sobre l’art dels titelles i la història del club.

On vas, Moby Dick?, es tracta de la teatralització d’un clàssic literari a través dels titelles, amb l’objectiu d’arribar al públic infantil i familiar.

La intenció de l’espectacle és apropar la literatura clàssica d’una manera senzilla i entretinguda al públic infantil i familiar. Així ens presenta l’Oriol els orígens de la idea d’espectacle.

En aquest sentit, el Club de Titelles de Lleida explica la història a través dels titelles de taula. Amb una gran importància de l’acompanyament musical durant l’espectacle i amb animacions projectades a la pantalla gran.

El Centre de Titelles de Lleida, va ser creat el 1986 per la Julieta Agustí i en Joan Andreu Vallvé. Convertint-se avui en un referent europeu de l’art i tradició dels titelles. A continuació, Farré ens exposa el treball del centre en l’actualitat.

Per concloure, l’Oriol Ferré aprofita la nostra sintonia per agrair als programadors de La Xarxa el seu treball. I fa una crida la ciutadania a gaudir de la #culturasegura, tan important en els temps que corren.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *