Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Àrea Mutual i Privada del SSIBE potenciarà la comunicació per difondre’n els serveis

Escrit per el 29 d'Octubre de 2023

  • Dona servei a totes les persones que no poden utilitzar l’assistència sanitària gratuïta de la Seguretat Social o que hi accedeixen a través d’una mútua.

L’Àrea Mutual i Privada del SSIBE potenciarà la comunicació per donar-ne a conèixer el servei. El director de l’àrea, Juan Manuel Huerta, explica que fa temps que treballen per fer-la més coneguda. Dona servei a totes les persones que no poden utilitzar l’assistència sanitària gratuïta de la Seguretat Social o que hi accedeixen a través d’una mútua.

El doctor Huerta destaca a Ràdio Palafrugell que han volgut apropar els serveis a la població del Baix Empordà perquè no hagin de desplaçar-se en ciutats com Girona o Figueres. Comenta que encara són força desconeguts.

Afegeix que l’àrea permet reforçar l’hospital. I, per tant, que millori l’atenció a tots els usuaris dels centres de salut del Baix Empordà.

Treballen amb les principals mútues i ofereixen les especialitats mèdiques que ja hi ha a l’Hospital de Palamós. A més, entre els projectes de futur, volen incorporar un servei d’odontologia.

L’àrea també inclou el SERME, el servei per a esportistes. En un futur, volen unir totes les especialitats en unes mateixes instal·lacions.

Montserrat Tura va promoure l’àrea Mutual i Privada fa més d’una dècada i Juan Manuel Huerta en va agafar el relleu quan va jubilar-se.

Pròximament, començaran la campanya de comunicació, així com la difusió de la informació de la pàgina web dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).